SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Belediyesi'nden İzmir'e kardeşlik eli

Mudanya Belediyesi'nin İzmir depremzedelerinin ihtiyaçları için hazırladığı temel ihtiyaç malzemeleri depremzedelere ulaştırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2020 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2020 23:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya Belediyesi'nden İzmir'e kardeşlik eli

Doludan zarar gören köylülere destek amaçlı satın alınan ve Mudanya'da belediyeye ait arazilerden toplanan zeytinlerden hazırlanan zeytinyağlarının yanı sıra duyarlı vatandaşların da katkılarıyla Zeytin Dalı biriminde toplanan malzemeler, deprem bölgesine ulaştırıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait yardım toplama merkezine ulaştırılan malzemeler, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve belediye ekipleri tarafından teslim edildi.

Mudanya'dan uzatılan kardeşlik eline katkı veren tüm Mudanyalılara teşekkür eden Türkyılmaz, "Bu anlamlı çalışma ile hem Mudanyamızdaki ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize zeytinyağlarını ulaştırıyoruz, hem de İzmir'deki depremzede yurttaşlarımıza destek oluyoruz. Depremden zarar gören yurttaşlarımıza 1360 kilo, ayrıca Zeytin Dalı birimimize kayıtlı ihtiyaç sahibi Mudanyalı hemşehrilerime dağıtılacak olanlarla da birlikte toplam 21 bin 500 kilo zeytinyağının dağıtımını gerçekleştireceğiz. Dayanışmanın, paylaşmanın aşamayacağı zorluk yok. Bu zor günleri kenetlenerek hep birlikte aşacağız. Yüreğimiz ve desteğimiz bölgedeki kardeşlerimizledir" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.