SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Bandosu'dan moral konseri

Mudanya Bandosu, koronavirüs salgınına karşı "Evde Kal" uyarılarını dikkate alarak önlem alan vatandaşlara moral konseri verdi. Türkiye'nin ilk sivil bandosu olan Tarihi Mudanya Bandosu'nun geçtiği sokaklarda konseri izleyen Mudanyalılar, alkış ve oyunlarla şarkılara eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2020 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2020 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya Bandosu'dan moral konseri

Mudanya'da koronavirüs salgınına karşı evlerinde kendilerini izole eden Mudanyalılar, Mudanya Bandosu'nun sokak konserisürpriziyle moral buldu. Maske ile eldiven takan, koruyucu malzeme giyen ve aralarında geniş mesafe bırakan bando ekibi, Mütareke Meydanı'ndan başlayarak, Girit Sokağı, Halitpaşa Mahallesinde konser verdi. Bandonun çaldığı şarkılara pencere ve balkonlarından alkışlarla tempo tutarak eşlik eden Mudanyalılar, bu zor günlerde moral bulmaya çalıştı.

Evde kalma çağrılarına uyan Mudanyalılara teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Tüm etkinliklerimizde en güzel günlerde konserler veren Mudanya Bandosu, yalnızca iyi günde değil, kötü günlerimizde de hemşehrilerimizin morallerinin yüksek tutulması için bugün, sokakları, balkonları şenlendirdi. Büyüklerimize, çocuklarımıza bir tebessüm ettirelim istedik. Bu günler çok yakında, yine bizlerin umudu ve sabrıyla geçecek. Daha güzel günlerde yine hep birlikte olacak, birbirimize sarılacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.