SON DAKİKA
Hava Durumu

'Mitilin İstanbul'da değil İmralı'da olduğu ortaya çıktı'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdullah Öcalan'ın 23 Haziran seçimleriyle ilgili mektubu hakkındaki açıklamasına ilişkin, "Ahtımız duyuldu ve sonuç itibariyle mitilin İstanbul'da değil İmralı'da olduğu ortaya çıktı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2019 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2019 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Mitilin İstanbul'da değil İmralı'da olduğu ortaya çıktı'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 23 Haziran seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'da vatandaşlarla biraraya geldi.

Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın 23 Haziran seçimleriyle ilgili mektubu hakkındaki açıklamasına yönelik, şunları kaydetti:

"Bir kere daha söylüyorum. İllet, zillet, terörist, akıllarına gelen her şey söylendi. Ama seçime 2 gün kala ne idüğü belirsiz şeyler oldu. Şimdi çok enterasan. Mitili atacak arkadaş hayatı boyunca 'bebek katili' dedi. 'İmralı canisi' dedi. Ve 'terörist başı' dedi. Birden Abdullah Öcalan dedi, 'Avukatlarıyla görüşmeli' dedi. İlk açılımı ilgili arkadaş yaptı. Sonra bir doçent gitti. Ailesini anladık. Bu arada sayın Erdoğan da bizim 'Mehmet gitti' dedi. Meğer ailece görüşüyorlarmış, haberimiz yokmuş. Şimdi bir taraftan herkesi PKK ile el sıkıştı diye suçlayacaksınız, hepimize terörist diyeceksiniz, diğer taraftan utanmadan bir çalışma yapacaksınız ve o mektuba kendinizi mecbur hissedeceksiniz. Cenabı Allah büyük. Ahtımız duyuldu ve sonuç itibariyle mitilin İstanbul'da değil İmralı'da olduğu ortaya çıktı."

31 Mart seçimlerinde sivil bir darbe yapıldığını savunan Akşener, "Bugün 2 ilçe daha gezdikten sonra İstanbul'un 39 ilçesini gezmiş olacağım. Gördüğüm bir şey var. 31 Martta sayın İmamoğlu Millet İttifakı adayı olarak yola çıkmıştı, bugün gelinen noktada 16 milyon İstanbullunun belediye başkanıdır. İnşallah 16 milyon İstanbullunun tercihi ile çamura yatılmayacak, mızıkçılık yapılamayacak bir farkla 23'ünde inşallah tekrar kendisini seçeceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.