SON DAKİKA
Hava Durumu

Mimarlar Odası'nda görev değişimi

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nde geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurulun ardından oluşan Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yapıldı. Seçimlerde en çok oyu alan Ömer Faruk Şahin(sağda), Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin yeni başkanı oldu. Şahin, görevi önceki dönem başkanı Can Şimşek'ten devraldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2018 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2018 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mimarlar Odası'nda görev değişimi

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nde geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurulun ardından oluşan Yönetim Kurulu, ilk toplantısında görev dağılımı yaptı. Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nde Yönetim Kurulu Başkanlığına; Ömer Faruk Şahin, 2. Başkanlığa H. Aşkın Şencan, Sekreterliğe Funda Çelebi, Saymanlığa Ufuk Göksu getirildi. Can Şimşek, Üzeyir Güven ve Hasan Ertaş da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Görev dağılımından sonra açıklama yapan Ömer Faruk Şahin, "Yoğun bir çalışma dönemi bizi bekliyor. Tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde önemli çalışmalara imza atacağız. Meslektaşlarımızın beklentileri doğrultusunda projelerimizi hayata geçirirken, Bursamızın önceliklerini de göz önünde bulunduracağız." dedi.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nde 17. dönemin ilk yönetim kurulu toplantısında, 16. dönemde görev yapan yönetim kurulu üyelerine, soruşturma ve uzlaştırma kurulu, denetleme kurulu ve MD/ÇED danışma kurulu üyelerine de teşekkür plaketleri verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.