SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP, 'Filenin Sultanları'nı hedef alan başkanı ihraç etti

MHP, Tokyo'ya gidecek olan 'Filenin Sultanları'nı hedef alarak "Allahu Teala'nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo'ya gidiyoruz diye sevineceksin" ifadelerinin kullanan Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'i ihraç etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2020 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2020 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
MHP, 'Filenin Sultanları'nı hedef alan başkanı ihraç etti

MHP, Tokyo'ya gidecek olan 'Filenin Sultanları'nı hedef alarak "Allahu Teala'nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo'ya gidiyoruz diye sevineceksin" ifadelerinin kullanan Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'i ihraç etti. MHP Başkan Şahin hakkında soruşturma başlatarak savunmasını istemişti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz konu hakkında Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Milletçe haklı gururumuz olan Filenin Sultanları hakkında, yapmış olduğu çirkin paylaşımı nedeniyle; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin talimatlarıyla , Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, belediye başkanları listemizden düşürülmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur..." ifadelerinin kullandı.

MHP kaynakları, 'listeden düşürüldü' ifadesinin ihraç anlamına geldiğini teyit etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün MHP Meclis Grup Toplantısında 'Filenin Sultanları'nın başarısını kutlamıştı.

Birol Şahin kimdir?

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, geçmiş yıllarda Milli Gençlik Vakıfları'nda aktif olarak görev yaptı. 1991-1998 arasında Refah Partisi Kaynaşlı Belde Başkanı olan Şahin, 1998-2001 arasında Fazilet Partisi Bolu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Şahin, 2014'te SP'nin belediye başkan adayı oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.