SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP: Bu bir aday çekme operasyonu

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Mersin'de İYİ Parti adayı Burhanettin Kocamaz'ın adaylık dosyasının geç verilmesinden dolayı aday olamaması konusunda, "Bu zillet ittifakının bir aday çekme operasyonudur." iddiasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2019 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2019 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
MHP: Bu bir aday çekme operasyonu

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Mersin'de MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Burhanettin Kocamaz'ın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı dosyasının İl Seçim Kurulu'na geç verilmesinden dolayı aday olamamasına ilişkin açıklama yaptı. Akçay, "Zillet ittifakının bir aday çekme operasyonudur bu" ifadelerini kullandı.

Mersin'de İYİ Parti İl Yönetimi'nin aday listesini YSK'ye saat 17.00'den sonra sunması nedeniye Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz'ın adaylık başvurusunun İl Seçim Kurulu tarafından kabul edilmediği duyurulmuştu.YSK görevlilerinin tutanak tutarak listeyi aldığı belirtilirken, bu durum İYİ Parti'de deprem etkisi yaratmıştı. Ardından genel merkezden yapılan açıklama ile yaşanan gecikmeden sorumlu tutulan İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca'nın görevden alındığı bildirilmişti.

Kocamaz, geç kaldığı gerekçesiyle adaylık başvurusunun tehlikeye girmesini Twitter'daki hesabından değerlendirmişti. "Parti içinden vurulduk" diyen Kocamaz, "Mutlaka bir yol bulacak ve Mersin'i entrikalar ve ayak oyunlarıyla birilerine teslim etmeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.