SON DAKİKA
Hava Durumu

Mezun olduğu üniversiteye Genel Sekreter oldu

Bursa İl Dernekler Müdürü Osman Dikmen Bursa Uludağ Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine getirildi. Osman Dikmen bu görevle 1989 yılında İİBF Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olduğu üniversiteye Genel Sekreter oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2019 22:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2019 22:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mezun olduğu üniversiteye Genel Sekreter oldu

Uzun yıllar Bursa Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü yapan, son dönemde de İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü görevine bulunan Osman Dikmen, Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz'un Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne atanmasının ardından üniversitenin Genel Sekreterlik görevine getirildi.

Sivil toplum kuruluşlarının gelişmesi, projeler üretmesi, kamu kurumlarıyla uyum içerinde çalışması konularında yaklaşık 15 yıl süresince çaba gösteren Osman Dikmen, sivil toplum örgütlerinin kentle kaynaşmasında etkili oldu.

Yeni dönemde Bursa Uludağ Üniversitesi Genel Sekreterliğini üstlenen Osman Dikmen, önümüzdeki süreçte üniversitenin yeniden yapılanmasına katkıda bulunacak ve Bursa Uludağ Üniversitesi'nin sivil toplum örgütleriyle çalışmalarına da öncülük edecek.

Osman Dikmen kimdir?

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde 1967 yılında doğan Osman Dikmen, ilk, orta ve lise öğrenimini Orhaneli'de tamamladı. 1989 yalında UÜ İİBF Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Dikmen, 1993-2005 yılları arasında Bursa Emniyet Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi'nin çeşitli kademelerinde çalıştı.

2005 yılında Bursa İl Dernekler Müdürlüğüne atanan Dikmen bu görevi 2018 yılına kadar sürdürdü. Dikmen, 2018 yılında kurumun adının Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü olarak değiştirilmesinden sonra bu görevi vekaleten yürütüyordu.

Osman Dikmen evli ve bir çocuk babası.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.