SON DAKİKA
Hava Durumu

Meteoroloji uyardı; Soğuk ve kar geri geliyor

Türkiye yarından itibaren, Batı bölgelerinden başlayarak yeniden soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte bazı bölgelerde yer yer karla karışık yağmur görülecek. Bursa'da pazartesi ve salı günleri karla karışık yağmur bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2021 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2021 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Meteoroloji uyardı; Soğuk ve kar geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre yarından itibaren yeni bir soğuk ve yağışlı hava dalgası ülkeye giriş yapacak. Mart ayının ilk günlerinde yurdun kuzey kesimlerde kar yağışı beklenirken, hava sıcaklığı da düşecek. 2 Mart'tan itibaren soğuk hava ülke genelinde etkili olacak.

Bursa'da hava bu geceden itibaren yağışla birlikte soğumaya başlayacak. Pazartesi ve salı günleri de karla karışık yağmur bekleniyor. En düşük sıcaklık eksi 1 dereceye, günün en yüksek sıcaklığı da 8 dereceye kadar düşecek.

Meteorolojik tahminlere göre yapılan son değerlendirmelerde, "Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Kastamonu'nun kuzey ilçeleri ile Sinop çevrelerinin yağmurlu, Ardahan çevreleri ile Artvin'in yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor" denildi.

Bursa'da 5 günün hava tahmini şöyle:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.