SON DAKİKA
Hava Durumu

Mesut Bakkal: Ben iyi olacağı inancındayım

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Bursaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, iyi mücadele etmelerine rağmen maçı kazanamadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2019 23:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2019 23:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mesut Bakkal: Ben iyi olacağı inancındayım

Samet Aybaba'nın ardından Bursaspor Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Mesut Bakkal, çıktığı ilk maç olan Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, "Üzülen ve yıkılan bir takım var sahada. Bu da bize iyi olarak dönecektir." dedi.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, üç günlük bir çalışmayla karşılaşmaya çıktıklarını dile getirdi.

Maçın geneline bakıldığında istatistik olarak önde olduklarını belirten Bakkal, özellikle ilk yarıda iyi bir oyun sergilediklerini ifade etti.

Müsabakanın sonucunun böyle olmaması gerektiğini vurgulayan Bakkal, şöyle konuştu:

"Henüz 3 gündür çalışmamıza rağmen takımdan mücadele ve üretim anlamında inanılmaz tepkiler alıyorum. İstatistiklere baktım önde olan bir takımımız var, özellikle ilk yarıda... Bu maçın sonucu bu değil... Ben geleli belki 3 gün oldu ama inanılmaz tepki veren bir takım buldum mücadele anlamında. Ben içim dışım bir insanım, 'siz böyle oynayın biz bu işin içinden çıkarız' dedim. İyi niyetli bir takım vardı sahada. Özellikle sonda çift forvete döndük. Üçüncü bölgede biraz daha dikkatli olabilseydik maçı farklı çevirebilirdik. Ama ben mücadeleden memnunum. Talihsiz bir gol yedik. Yarından itibaren de diğer maça hazırlanacağız. Ben iyi olacağı inancındayım. Samimiyetle söylüyorum. Üzülen ve yıpranan bir takım var sahada, bu da bize iyi olarak dönecektir."

"Gol bölgesinde yine çok sorun yaşayan bir takım vardı. Bu konuda neler yapmayı planlıyorsunuz" şeklindeki bir soruya Mesut Bakkal, "Deneyeceğiz, devam edeceğiz. Bugün ilk defa Sakho inanılmaz oynadı. Dikine giden bir Yusuf vardı. Yüreklendireceğiz. Çoğu oyuncumuzun performansından memnunum, inşallah şans olarak geri döner" yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.