SON DAKİKA
Hava Durumu

Meral Akşener'den İnce açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, 24 Haziran Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turda CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin kalması halinde 'şartsız, şurtsuz' destekleyeceklerini yineledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Meral Akşener'den İnce açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, dün akşam katıldığı Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programında, 24 Haziran Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turda CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin kalması halinde destek verip vermeyeceklerini açıkladı. 

Akşener, "Partiyi kurarken CHP'nin cumhurbaşkanı adayı o zaman belli değildi. Biz kim kalırsa kesinlikle; şartsız, şurtsuz destekleyeceğimizi ifade ettik. Ama bugün bunları konuşmamız gerekmiyor. Biz bütün gücümüzle Cumhurbaşkanlığı seçimini almaya gayret etmeliyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde ilk 100 gün neler yapacağını açıkladı. İlk önce iyi bir nakliyeci bulacağını belirten Akşener, "Çünkü Çankaya Köşk'ünden saraya götürülen bu devlete ve bu millete ait olan bütün tarihi eşyaları Çankaya Köşk'üne geri taşıyacağım" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.