SON DAKİKA
Hava Durumu

Meral Akşener'den ilk açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 15 CHP'li vekilin partisine geçmesi ile ilgili olarak, "Kılıçdaroğlu'nun tavrı, her türlü takdirin üzerinde... Demokrasi tarihinde övgü ile yerini alacaktır." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2018 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2018 23:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Meral Akşener'den ilk açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Özkoç'un da yeraldığı bir grup CHP milletvekili, İYİ Parti Genel Merkezi'ne gelerek Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü.

İYİ Parti'yi seçimlere sokmama teşebbüsü olduğunu ve bunun demokrasiye saldırı anlamına geldiğini söyleyen Akşener, "Hukukun ve millet iradesinin önüne konan bu engelin aşılmasında, CHP ve değerli Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortaya koyduğu tavır her türlü takdirin üzerindedir. Tarihi bir demokratik tavırdır. Siyaset ve demokrasi tarihimizde övgüyle yerini alacaktır." dedi.

CHP'li heyet ile görüşmesinin ardından yazılı bir açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İYİ Parti'yi seçimlere sokmama gayretinin demokrasiye saldırı olduğunu belirterek, şu açıklamayı yaptı:

"Onlar tuzak kurdular, hileler yaptılar. Allah da onların hilelerini boşa çıkardı. Allah tuzakları boşa çıkarmakta pek güçlüdür. Tarih, temiz başlayıp da yolda bozulanların hikayeleriyle doludur. Demokrasimize ve milletimizin iradesine karşı konulmuş tuzak için Cumhuriyet Halk Partisi'nin ve değerli genel başkanının gösterdiği destek, her türlü takdirin üzerindedir. Demokrasi tarihinde övgü ile yerini alacaktır. Bu süreçte fedakarlık gösteren milletvekili dostlarıma milletim adına teşekkür ederim.

Bizimkisi engelli parkur... Ülkemizi, insanımızı huzurlu ve mutlu kılabilmek için bu engelleri aşacağız. Onların işi engel koymak, bizimkisi aşarak milletimize hizmet etmek. Yine öyle yaptılar, çok şükür yine aştık. Yorulacağımızı, yılacağımızı düşünenlere buradan sesleniyorum. Daha yeni başladık. Ama bu arkadaşlar korkudan yorulmuşlar. Hem tulumbanın suyunu bitirmişler, hem vicdanlarını yitirmişler. 24 Haziran akşamı bütün bunları geride bırakmış olacağız. 25 Haziran sabahı İYİ'lik güneşi içinizi ısıtacak inşallah."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.