SON DAKİKA
Hava Durumu

Meral Akşener 2019'da aday olacak

MHP'den istifa ederek yeni kurulacak partide yeralacağını açıklayan Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Meral Akşener'in 2019'daki seçimlerde başkanlığa aday olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Meral Akşener 2019'da aday olacak

MHP'de Devlet Bahçeli'ye bayrak açarak Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Sinan Oğan ile birlikte Genel Başkanlığa aday olan Koray Aydın, kurulacak yeni partiye katılacağını açıkladı.

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan Koray Aydın, 2019 seçimlerinde Meral Akşener'in başkanlığa adaylığını koyacağını söyledi.

Aydın'ın sözleri üzerine Küçükkaya tekrar sorarak, "Doğru anladım değil mi? Meral Akşener aday olacak..." dedi. Koray Aydın da 'evet' diyerek, Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener'in isimlerinin olduğu anketlerin hiçbirinde Erdoğan birinci çıkamadığını ifade etti.

MHP'den ayrılık konusuna da değinen Aydın, "Buna mecbur kaldım. Çünkü MHP, AKP'nin içinde eriyecek" şeklinde ifadeler kullandı.

MHP'den istifa eden Trabzon Milletvekili Koray Aydın, dün düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunmuştu. Meral Akşener'in kuracağı partiye katılacağını açıklayan Koray Aydın, "Her önüne gelen aldanan ve halkı aldatan bu pişkin iktidardan da hesap sormaya geliyoruz. Koltuklarımızda oturup kalmayacağız koşacağız koşturacağız. Metal yorgunu olanlar bilsin ki kurulmuş çelik bir yay gibi geliyoruz. Rahat olanları rahatsız etmeye geliyoruz" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.