SON DAKİKA
Hava Durumu

Majör Yayınları sesli kitap dünyasına açılıyor

İki yıl gibi bir sürede yayın dünyasına 12 kitap kazandıran Majör Yayınları, kitaplarını sesli kitap olarak da farklı dijital platformlarda dinleyicileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2021 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2021 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Majör Yayınları sesli kitap dünyasına açılıyor

Bursa'da çeyrek asırdır sektöründe ilklerin ve yeniliklerin markası olan, kültür ve sanat alanında kente katkılarını sürdüren Minteks Şirketler Grubu'nun markası olarak yayın hayatına başlayan Majör Yayınları, iki yıl gibi kısa sürede yayın dünyasına 12 kitap kazandırdı. Yayınevi şimdi kitaplarını sesli kitap olarak da farklı dijital platformlarda dinleyicileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Edebiyat dünyasında hikâye, deneme ve roman kitapları ile yer alan Minteks Şirketler Grubu Başkanı, Yazar Özkan İrman, kent kültürüne verdiği katkılarına bir yenisini daha ekledi. Yazar olarak başladığı edebiyat dünyasında gelen talepler doğrultusunda Majör Yayınları'nı kurarak bir adım daha atan İrman, özellikle yazar adayları için yeni bir soluk ve umut olmak hedefiyle kapılarını açtıklarını, yayınlarını tüm kitap satış siteleri ve seçkin kitabevleri ile okuyucusuna ulaştırdıklarını belirtti.

'YAYIN YELPAZEMİZİ GENİŞLETECEĞİZ'

Yayın politikaları hakkında bilgi veren Özkan İrman, özellikle tarih, kültür, sanat ve edebiyat alanlarında kitaplar çıkarmayı ve her yaşa hitap etmeyi hedeflediklerini anlatarak, "Deneyimli ve yenilikçi ekibimizle, nitelikli işlere imza atmak misyonuyla yola çıktık. Amatör ruhumuzu ve heyecanımızı kaybetmeden; okurlarımız ve yazarlarımız ile birlikte ailemizi büyütmeye devam ediyoruz. Yayınlanacak kitaplarımızın hazırlıkları devam ederken, 2021 yılında edebiyatımıza yeni yazarlar kazandırmak ve yayın yelpazemizi genişletmek için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz, " dedi.

İrman, koronavirüs salgınına ilişkin normalleşme süreciyle birlikte hem İzmir yolu merkez tesislerinde hem de Özlüce şubesinde söyleşiler, yazar buluşmaları ve nitelikli atölyeler düzenleyerek kentin kültür sanat belleğine katkı koymaya da devam edeceklerine dikkat çekti.

'SESLİ KİTAP HİZMETİ'

Yayın dünyasındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve sesli kitap dünyasına da adım attıklarını ifade İrman, şöyle devam etti:

"Kitaplarımızı Majör Yayınları Youtube kanalında, zaman ve mekân sınırı olmadan da sesli kitap okuyucuları ile buluşturuyoruz. Ben de 70'li yılların Bursa'sında geçen Tatlıcım kitabımın, ardından 1989'dan 1994'e glasnost sonrası yaşananların trajikomik hikâyesini içeren Ya Patron Duyarsa kitabımın Akın Altan'ın seslendirmesi ile dinleyicilerimize ulaşmasının heyecanını yaşıyorum. Yıl içinde diğer kitaplarımızda hem sesli hem e-kitap olarak farklı platformlarda yerini alacak. Daha detaylı bilgi almak isteyenler, majoryayinlari.com sitemizden ve sosyal medya platformlarımızdan bizlere ulaşabilirler."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.