SON DAKİKA
Hava Durumu

Mağdur gazi İstanbul'da trafiği kilitledi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde, bir şahsın aracıyla trafiği kesmesi nedeniyle ulaşım Anadolu Yakası yönüne bir süre durdu. 1 saat sonra polise teslim olan 1994 yılı gazisi Metin Yılmaz'ın eylem yapmak amacıyla köprüyü trafiğe kapattığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 00:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 00:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mağdur gazi İstanbul'da trafiği kilitledi

Trafiğin en yoğun olduğu iş çıkışı vaktinde meydana gelen olayda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne saat 18.50 sıralarında gelen kişi, aracını iki şeridi kapatacak şekilde diklemesine park etti. Şahsın, bir yakını tarafından dolandırıldığı için böyle bir eylem yaptığı iddia edildi.

Şahıs, otomobilinin üzerine açtığı pankartta kendini 'Gazi Metin Yılmaz' olarak tanıttı. Metin Yılmaz açtığı pankartta "Beni devlet bu duruma düşürdü" diye yazdı. 

Güneydoğu gazisi olduğunu söyleyen ve elinde silah olduğu belirtilen kişi, polisin ikna çabalarının ardından teslim oldu. Eylemcinin gözaltına alınmasının ardından köprüde trafik normale döndü. 

Metin Yılmaz'ın 1994 yılında Hakkâri'de askerliğini yaptığı sırada 8 kurşunla yaralandığı olayın ardından devlet tarafından kendisine bağlanan emekli aylığının ise dayısının oğlu tarafından bilgisi dışında kullanıldığını ve dolandırılması dolayısıyla mağdur olduğu belirtildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.