SON DAKİKA
Hava Durumu

Limak'tan Güney Marmara'da yeni işlem merkezleri

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da 5 milyonluk nüfusa hizmet veren Limak Enerji, işlem merkezlerini artırmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2020 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2020 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Limak'tan Güney Marmara'da yeni işlem merkezleri

Nüfusun yoğun olduğu bölgelerde, müşterilerinin kolay erişim sağlayabileceği işlem merkezi sayısını artıran Limak'ın bu merkezlerinde müşteriler fatura ve abonelik işlemlerini rahat ve hızlı şekilde gerçekleştirebiliyorlar.

Limak Enerji'nin hizmet bölgesinde yılın ilk 6 ayında, 23 bin yeni konut ve 17 bin ticari tesis tamamlanarak toplamda 40 bin nokta ilk defa elektrik abonesi oldu. Bölgede aynı dönemdeki taşınma sayısı ise 97 bin olarak gerçekleşti. Limak Enerji yaklaşık 100 işlem merkezi ile kapsama alanını genişletirken daha kısa işlem süresi sunarak, müşterilerin bekleme sürelerini de minimuma düşürmeyi amaçlıyor.

Limak Enerji, müşteri işlem merkezlerinde 65 yaş üstü ve engelli müşterilere de işlem önceliği tanıyor. Özellikle pandemi süreci ile birlikte işlem merkezlerinde rutin olarak dezenfekte çalışmaları yapmaya başlayan şirket, işlem yapmak için gelen müşterilerinin ateşlerini ölçerek, 10 metrekareye 1 müşteri denk gelecek şekilde içeri alıyor. Şirket, müşterilerine; çağrı merkezi, online işlem merkezi, mobil uygulama, e-Devlet ve İşaret Dili Görüşme Hattı üzerinden de 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde zaman kaybetmeden ve mekan kavramı olmadan işlem yapma olanağı sunuyor.

Yunuselive Erikli yetkili işlem merkezleri (YİM) açıldı

Bu arada Limak, son olarak Bursa'da Yunuseli ve Erikli yetkili işlem merkezlerini hizmete açtı. Bursa'da 43 yerde hizmet veren Limak Enerji, bu yeni işlem merkezleri ile Osmangazi ilçesinde 8, Yıldırım ilçesinde 5 farklı işlem merkezi ile müşterilerine ulaşacak.

Müşteriler abonelik yapma ve sonlandırma, bilgi güncelleme, fatura tahsilatı, tarife değişikliği, borç sorgulama, fatura itirazı oluşturma ve bilgi alma gibi işlemlerini bu noktalardan yapabilecekler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.