SON DAKİKA
Hava Durumu

'Leyla ile Mecnun' dizisinin yaratıcısı Bursa'da

'Leyla ile Mecnun' dizisinin yaratıcısı Burak Aksak aynı isimli kitabının imza gününde D&R Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi'nde sevenleri ile bir araya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Leyla ile Mecnun' dizisinin yaratıcısı Bursa'da

Dünyada en iyi 50 dizi arasına giren, yayınlandığı dönemde izleyicisini ekrana kilitleyen Leyla ile Mecnun, bu kez bambaşka bir hikâye ile sevenleriyle yeniden buluşuyor.

Dizinin senaristliğini üstlenen Burak Aksak, "Leyla ile Mecnun" ismini verdiği kitabında okuyucuları yine Mecnun'un dünyasıylafarklı bir yolculuğa çıkarıyor.

Mecnun, İsmail Abi, Erdal Bakkal, Baba İskender, Yavuz Hırsız, Yedek Kamil, Gözlüklü Çocuk Kaan ve Aksakallı Dede bu kez bambaşka bir maceranın peşine düşüyor. O geminin geleceğine ilk günkü gibi inananların, sevdiği kızın gözlerinin içine bakarak 'seni seviyorum' diyemeyenlerin, kendi çölünde kaybolanların hikâyesi Leyla ile Mecnun Burak Aksak'ın kalemiyle yeni başlangıçlar için geri dönüyor.

Mecnun'un hikayesini kitapta anlatmaya devam eden Aksak, Leyla ile Mecnun hikayesinin asıl finalini yapmak istediği şekildebu kitapla okuyucuya aktarıyor.

Burak Aksak, 26 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00 'da D&R Bursa Anatolium'da düzenlenecek imza gününde sevenleriyle bir araya gelerek "Leyla ile Mecnun" kitabını imzalayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.