SON DAKİKA
Hava Durumu

Le Guen: İddialı olmak için daha çok çalışmalıyız

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, 4-0 biten Altalyaspor maçı ile ilgili olarak; "Kazanmak güzel. Bir stil geliştirdik, ileriye de götürüyoruz. Daha da iddialı konuma gelmek için çok daha fazla çalışmalıyız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2017 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2017 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Le Guen: İddialı olmak için daha çok çalışmalıyız

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, 4-0 galip geldikleri Antalyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında 90 dakikayı değerlendirdi.

"Çok mutluyum bugünkü galibiyetten ve oynama biçimimizden de aynı zamanda" diyen Le Guen, şunları söyledi:

"Bugün Türk halkı için özel bir gün. Bayram ve bu da galibiyetimizi özel kıldı. Kazanmak güzel, böyle kazanmak daha güzel. Stadyumdaki insanların mutlu bir şekilde buradan ayrılıyor olmasın beni çok fazla mutlu ediyor. Takım olarak daha da iddialı konuma gelmek için çok daha fazla çalışmalıyız. Bir stil geliştirdik git gide ileriye de götürüyoruz bunu ama daha fazla çalışmamız gerekiyor."

Antalyaspor karşısında alınan bu farklı galibiyetin kendi için sürpriz olup olmadığının sorulması üzerine Le Guen "Sürpriz ve güzel bir sürpriz. Antalyaspor ile bir ay sonra oynamak yerine bugün oynamayı tercih ederdim. Leonardo'nun varlığı, belli bazı oyuncuların varlığı bundan bir ay sonra onları çok tehlikeli hale getirecek. Bunu şimdiden gözlemleyebiliyorum" dedi.

Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo ise üzücü bir gün yaşadıklarını belirtti. 

Karşılaşmanın ilk yarısında iyi oynamaya çalıştıklarını ifade eden Leonardo, şunları kaydetti:

''Yediğimiz gol ve kırmızı kartın ardından direncimiz düştü. Kırmızı kart için ağır bir karar diyebilirim. İkinci yarıya iyi başlayamadık, erken gol yedik ve ardından toparlanamadık. 4-0'ın ağır bir skor olduğunu söyleyebilirim. 20 sene sonra takım arkadaşımla farklı takımların başında buluşmak değişik bir duyguydu. Bugün benim için üzücü onun için mutlu bir gün.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.