SON DAKİKA
Hava Durumu

Le Guen'den futbolculara; Toparlamamız lazım

Bursaspor, Süper Lig'in 8. haftasında 16 Ekim Pazartesi günü sahasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2017 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2017 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Le Guen'den futbolculara; Toparlamamız lazım

Bursaspor, Süper Lig'in 8. haftasında 16 Ekim Pazartesi günü sahasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Milli maçlar için verilen ara nedeniyle 3 gün izin yapan yeşil-beyazlılar, sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde toplanarak, Soğanlı Mahallesi'ndeki Botanik Park'a gitti.

Teknik direktör Paul Le Guen, Botanik Park'ta gerçekleştirilen koşu çalışması öncesinde futbolcularını toplayarak kısa bir konuşma yaptı.

Fransız teknik adam, oyuncularına, geçen hafta deplasmanda 3-1 mağlup oldukları Kayserispor maçında gösterdikleri performanstan memnun kalmadığını söyledi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok çalışarak iyi değerlendirmek zorunda olduklarını anlatan Le Guen, "Sorunları konuşarak çözmeye çalışacağız. Havamız değişsin diye koşumuz var. Durmadan koşacağız. Bu dönemdeki çalışmalarımız iyi olmak zorunda." dedi.

Daha sonra yeşil-beyazlılar teknik direktör Le Guen'in eşliğinde yaklaşık 45 dakika koşu yaptı.

Koşuya, milli takımlarda bulunan Harun Tekin, Aziz Eraltay, Ekong, Agu, Stancu, Delarge, Kubilay Kanatsızkuş, Ertuğrul Ersoy ve Muhammed Şengezer ile izinli olan Batalla ve Kembo katılmadı.

Bursaspor, Osmanlıspor maçı hazırlıklarını, Özlüce Tesisleri'nde akşam yapacağı günün ikinci çalışmasıyla sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.