SON DAKİKA
Hava Durumu

Le Guen: Bu golleri yiyemezsiniz

Bursaspor Teknik Tirektörü Paul Le Guen, deplasmanda 2-1 mağlup oldukları Osmanlıspor maçı ile ilgili olarak; "Eğer yüksek seviyede oynamak istiyorsanız bu golleri yiyemezsiniz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 20:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Le Guen: Bu golleri yiyemezsiniz

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Osmanlıspor'a 2-1 yenilen Bursaspor'un Teknik Direktörü Paul Le Guen, yedikleri golleri kabullenmenin mümkün olmadığını söyledi.

Maçın ardından 90 dakikayı değerlendiren Le Guen, şunları kaydetti:

"Geçen hafta böylesine yüksek bir performans sergilemiş, galibiyet almışken, bir hafta sonra bu şekilde savunma ortaya koymak ve bugün yediğimiz golleri yemek gerçekten bir teknik direktör için kabul edilmesi imkansız şeyler. Eğer yüksek seviyede oynamak istiyorsanız bu golleri yiyemezsiniz. Bu şekilde savunamazsınız. Yüksek seviyede oynadığımız dönem olmadı mı, oldu. Ligin ilk yarısında bunu yapabileceğimizi göstermiştik. İki gol yedikten sonra maça dönmek istedik, elimizden geleni ortaya koyduk ama biraz organizasyonumuzu kaybettik. Böyle iki golle yenilmek gerçekten bizim adımıza çok büyük yazık."

İrfan Buz: Çok farklı kazanabilirdik

Bursaspor'u 2-1 yenen Osmanlıspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz da, "Çok daha farklı kazanabilirdik." dedi.

Ligde bulundukları konum itibarıyla mutlak kazanmaları gereken bir karşılaşmaya çıktıklarına dikkat çeken Buz, son haftalarda kötü oynamadıklarını ancak bir türlü skoru alamadıklarını belirterek, "Her hafta inanılmaz çetin bir mücadele var. Bugün 2-0 ve 2-1'den sonra yakaladığımız pozisyonlar çok netti. Çok daha farklı kazanabilirdik." diye konuştu.

Bursaspor'da Batalla ve Kembo gibi önemli oyuncuları iyi marke ettiklerini dile getiren Buz, şöyle devam etti:

"Belirli oyuncuları iyi tuttuktan sonra oyunu forse edip pozisyonlara girmek istedik. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Çok net pozisyonlar yakaladık. Onları gole çeviremedik. Stres faktörü... Bu mücadele içerisinde futbol olarak ısırmanız gerekiyor. Bunu da arkadaşlarımız yaptı, takımımı kutluyorum. Bizim için 3 puan çok önemliydi. Bugün seviniyoruz ama yarından itibaren Kardemir Karabükspor maçına odaklanacağız."Maç içinde hakemin kararlarına yönelik tepkileri sorulan Buz, "Hakem, ilk devrede Titi'nin pozisyonunda hiçbir şey vermedi. Son adam, çok tehlikeli pozisyon. Umar biraz daha

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.