SON DAKİKA
Hava Durumu

Lale Karabıyık: Listeler değişebilir!

CHP Parti Meclisi'nde belirlenen milletvekili aday listelerinin basına yansımasından sonra partide yaşanan depremin şoku sürerken Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık'tan şok bir açıklama geldi. Karabıyık, "Bunlar ham listeler, bazıları değişebilir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Lale Karabıyık: Listeler değişebilir!

Olay Gazetesi yazarı Mustafa Özdal'a konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık, "Basında çıkan listelere itibar etmeyin. Gerçek listeler bunlar değil. Tüm Türkiye'de listeler değişebilir" dedi.

Karabıyık, dünkü listelerin ham listeler olduğunu ve bazılarının değişebileceğini söyleyerek şöyle devam etti:

"Sayın Genel Başkan, Parti Meclisi toplantısı devam ederken listelerin basına sızmasından rahatsız oldu. Çünkü bunlar ham listeydi. Sayın Genel Başkan, başından bu yana 'listeleri basına sızdırmayın, çünkü değişiklikler olabilir' demişti. Ancak buna rağmen, bazıları listeleri basına sızdırdı." diyerek, listeleri basına sızdıran CHP'lileri eleştirdi.

İtirazlar ve değerlendirmeler üzerine Türkiye genelinde listelerin değişebileceğini belirten Karabıyık, "Takdir Sayın Kılıçdaroğlu'nda. Ancak Türkiye genelinde bir değişiklik olacağını bekliyoruz" dedi. Karabıyık'a, Bursa listesini de soran Özdal, Bursa için özel bir değerlendirme yapmaktan kaçındığını aktardı.

Karabıyık son olarak, "Çıkan listelere itibar edilmesin. CHP'nin gerçek listeleri saat 17,00'da YSK'ya vereceğimiz listelerdir." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.