SON DAKİKA
Hava Durumu

Kurban Bayramı'nda Bursa'da toplu ulaşım ücretsiz

Bursa'da vatandaşlar, Kurban Bayramı boyunca (11 Ağustos Pazar ile 14 Ağustos Çarşamba tarihlerinde) kent içi toplu ulaşımdan (BursaRay, BURULAŞ otobüsleri, özel halk otobüsleri ve tramvay) Bursakart kullanarak ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2019 19:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2019 19:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kurban Bayramı'nda Bursa'da toplu ulaşım ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilinde Raylı Sistem ve Otobüs İşletmeciliği hizmetlerini yürüten BURULAŞ Genel Müdürlüğü, vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk etmelerini sağlamak için önlemlerini alarak BursaRay seferlerini sürdürecek.

Şehir içi otobüs seferleri, 11 Ağustos Pazar ile 14 Ağustos Çarşamba tarihlerinde 'Pazar' saatleri uygulaması ile sürecek. Vatandaşlar, Kurban Bayramı'nda, kent içi toplu ulaşımdan (BursaRay, BURULAŞ otobüsleri, özel halk otobüsleri ve tramvay) Bursakart kullanarak ücretsiz olarak faydalanabilecek.

BUDO seferleri de normal seyrinde devam edecek olup, ek seferlerle ilgili bilgilere www.burulas.com.tr adresinden ulaşılabilecek. Vatandaşlar, ulaşımla ilgili her türlü talep ve şikayetlerini, 08508509916 numaralı ulaşım hattına bildirebilecekler.

Bursa'da dilek ve şikayet numaraları

Yollarla ilgili sıkıntılarda acil müdahaleler için nöbetçi ekibe ihtiyaç duyulması halinde Bursalılar, 153 numaralı telefona başvurabilecekler.

BUSKİ Genel Müdürlüğü'nün bakım ve onarım ekipleri de Kurban Bayramı'nda hizmet verecek. Vatandaşlar, su ve kanalizasyonla ilgili her türlü şikayetlerini 'ALO 185 Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım isteyebilecekler.

Bayram süresince Mezarlıklar Şube Müdürlüğü de defin işlemlerini aralıksız sürdürecek ve mezarlıklar ziyarete açık olacak.

Vatandaşların her konudaki dilek ve şikâyetlerine yardımcı olmak üzere aşağıda isimleri ve telefonları belirtilen hizmet birimleri çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

ALO BELEDİYE                                                : 153

BÜYÜKŞEHİR BLD. YENİ HİZMET BİNASI    : 4441600

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ                         : 185

İTFAİYE                                                             : 110 - 7163417

ZABITA                                                              : 7163330

TERMİNAL ZABITA KARAKOLU                      : 2615240

ULAŞIM HATTI                                                  : 08508509916

VETERİNER HİZMETLERİ ŞB. MÜD.              : 7161166

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.