SON DAKİKA
Hava Durumu

Küçük yazardan protokole kitap hediyesi

Bursa'da henüz 4'üncü sınıfta olmasına rağmen 3 kitabı bulunan Cihat Uğur, karne dağıtım töreni için sınıflarına gelen Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve protokol üyelerine 'Hayallerimden Kalemime Bursa' adlı imzalı kitabını hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2020 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2020 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Küçük yazardan protokole kitap hediyesi

Bursa'da 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk dönemi karnelerin dağıtılmasıyla sona erdi. Bursa'da yaklaşık 586 bin öğrenci ve 32 bin öğretmen karnelerin dağıtılmasıyla 15 günlük tatile çıkmış oldu.

İlk dönemin son gününde TOKİ Şehit Jandarma Er Ali Bakış İlkokulu ve Somuncu Baba İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrencilerin karne sevincine Bursa Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ve AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da ortak oldu. Öğrencilere tatili dinlenerek geçirmelerini tavsiye eden protokol üyeleri daha sonra öğrencilere hem karnelerini hem de hediyelerini dağıttı.

Öğretmeni tarafından ismi okunduktan sonra tahtaya gelip karnesini olan Cihat Uğur adlı öğrenci, protokol üyelerinde şaşkınlık yaşattı. Sırasının altından hediye paketlerini çıkaran Uğur, Vali Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve protokol üyelerine kendi yazdığı imzalı kitabını hediye etti. Protokol üyeleri, üç kitap yazan ve son kitabı 'Hayallerimden Kalemime Bursa'yı kendilerine hediye eden küçük yazarı tebrik etti.

Karnesini getirene hayvanat bahçesi ücretsiz

TOKİ Şehit Jandarma Er Ali Bakış İlkokulu'ndaki törenin ardından konuşan Aktaş, öğrencilere iyi bir tatil diledi.

Tüm öğrencileri hayvanat bahçesine davet eden Aktaş, "2019-2020 eğitim öğretim döneminin yarısını tamamladınız. İyi bir planla tatilinizin hakkını vereceğinize inanıyorum. Yine inanıyorum ki, bu tatil sonrasında ikinci döneme hem bedenen hem de zihnen hazır bir şekilde başlayacaksınız. Tatil planınızı yaparken hayvanat bahçemize uğramayı unutmayın. Zürafadan kırmızı pandaya, penguenden beyaz gergedana kadar 140 türden yaklaşık bin 300 hayvanı, hayvanat bahçemizde görebilirsiniz. Karnesini getiren tüm öğrencilerimize yarıyıl tatili boyunca ziyaret ücretsiz olacak." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.