SON DAKİKA
Hava Durumu

Koşukavak: Şampiyonluğa oynayan bir takımız

TFF 1. Lig'in 13. haftasında, deplasmanda Adanaspor'u 3-2 mağlup eden Bursaspor'un teknik direktörü Yalçın Koşukavak, kolay goller yediklerini ancak maçın galibiyetle bittiğini belirterek, "Şampiyonluğa oynayan bir takımız. Kazandığımız için mutluyuz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2019 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2019 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Koşukavak: Şampiyonluğa oynayan bir takımız

TFF 1. Lig'in 13. haftasında, deplasmanda Adanaspor'u 3-2 yenen Bursaspor'un teknik direktörü Yalçın Koşukavak, bu akşam hedefleri başka iki takımın sahaya çıktığını söyledi.

Adanaspor'un puanlara ihtiyacı olduğu için karşılaşmanın zor geçeceğini tahmin ettiklerini aktaran Koşukavak, "Kolay goller yedik ve maç 2-2'ye gelince risk almaya başladık. Fazla oyuncuyla rakibin üstüne gidince geniş alan bıraktık. Kontrataktan birkaç defa tehdit edildik. Şampiyonluğa oynayan bir takımız. Kazandığımız için mutluyuz." dedi.

Adanaspor cephesi

Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu da, antrenörlük hayatında ilk defa bu kadar şanssız bir dönem yaşadığını söyledi.

Bugün ilk defa, düşündükleri kadronun yüzde 70-80'i ile sahaya çıkmak istediklerini ancak maç içinde yine sakatlık problemi yaşadıklarını belirten İpekoğlu, şöyle konuştu:

"Sakatlıklara rağmen ikinci yarıda 5-6 gol pozisyonuna girdik. Bu olumsuzluklara rağmen maçı kazanabilirdik. Beceriksizlik, egoistlik hepsi bir aradaydı. Son dakikada saçma sapan bir gol yedik. Yapacak bir şey yok. Bugün 3 puanı alabilseydik en azından 3-4 basamak yukarı çıkacaktık. Bu da psikolojik olarak bizi olumlu yönde etkileyecekti."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.