SON DAKİKA
Hava Durumu

Koronavirüs tespit edilen kişi stadda maç izlemiş!

Hırvatistan'daki onaylanan ilk vakanın Milano'da Atalanta-Valencia maçını takip ettiği anlaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2020 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2020 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Koronavirüs tespit edilen kişi stadda maç izlemiş!

Hırvatistan'da rastlanan ilk Koronavirüs vakasıyla ilgili olarak yeni gelişmeler ortaya çıktı. Hırvat futbolseverin, Atalanta-Valencia mücadelesini seyretmek için maç günü Milano'ya gittiği ve bir sonraki sabah döndüğü anlaşıldı.

Sporx'in Hırvat basınından aktardığı habere göre, Hırvatistan'da Koronavirüs testleri pozitif çıkan Hırvat futbolsever, virüsü Milano'da kaptı. San Siro'daki Atalanta-Valencia karşılaşmasını o gün tribünden 40 bin kişi takip etmişti.

Maç günü Milano'ya giden Hırvat futbolsever, bir sonraki gün Hırvatistan saati ile sabah 8:00'da ülkeye geri dönüş yaptı. Kontrol için bekletilen futbolseverin Koronavirüs testleri pozitif çıktı. Hırvatistan'ı endişeye sevk eden asıl konu, İtalya'da çalışan birçok Hırvat'ın Koronavirüsün tespit edildiği tarihler arasında iki ülke arasında seyahat etmiş olması.

4 Valencia taraftarında da Koronavirüs şüphesi

Öte yandan karşılaşmayı yerinden takip eden 4 Valencia taraftarının da Koronavirüs semptomları göstermelerinin ardından evlerinden çıkmalarına yasak getirildi. Yerel yetkililer, konuya ilişkin açıklamalarında "Milano'da kaç gün geçirdiklerini, semptomların ne zaman ve nasıl olduğunu öğreneceğiz. Sonrasında Koronavirüs veya diğer gribal hastalıkları test edip etmeyeceğinizi değerlendireceğiz" dedi. (T24)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.