SON DAKİKA
Hava Durumu

Klasik otomobil tutkunları Mudanya'da buluştu

Mudanya Belediyesi'nin desteğiyle Bursa Osmangazi Rotary Kulübü'nün öncülüğünde bu yıl 9.'su düzenlenen Klasik Otomobil Sonbahar Rallisi, klasik otomobil tutkunlarını bir araya getirdi. Gelirinin Mudanya Devlet Hastanesi'ne bağışlanacağı ralli, Mudanya'da nostalji rüzgarı estirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2018 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2018 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Klasik otomobil tutkunları Mudanya'da buluştu

Mudanya Belediyesi'nin desteği, Bursa Osmangazi Rotary Kulübü'nün öncülüğünde, Klasik Araç Sporları Kulübü ve Bursa Klasik Otomobilciler Derneği tarafından düzenlenen 9. Klasik Otomobil Sonbahar Rallisi Mütareke Meydanı'ndan start aldı.

Yarışmanın ilk gününde, Mütareke Meydanı'nda sergilenen klasik otomobillere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Birbirinden farklı model ve markada klasik otomobilin katıldığı otomobil turu etkinliğinden elde edilecek gelir, tıbbi bir cihaz alınmak üzere Mudanya Devlet Hastanesi'ne bağışlanacak.

Yarışmanın startını veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "30 Mart 2014 tarihinden bu yana önce insan dedik, insanca yaşam için ne gerekiyorsa yaptık. Sevgiyle çalıştık, sevgiyle ürettik ve adil bölüştük. Mudanya'da insanlığın, barışın ve kardeşliğin güneşi asla batmayacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.