SON DAKİKA
Hava Durumu

Kız istemeye giderken canlarından oldular

Kastamonu'da otomobilin dereye yuvarlanması sonucu biri uzman çavuş 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2017 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2017 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kız istemeye giderken canlarından oldular

Çankırı'dan kız istemek için Kastamonu'ya giden Hakan Küçük idaresindeki 38 ZU 286 plakalı otomobil, Çankırı-Kastamonu karayolu Beşdeğirmenler mevkisinde dereye devrildi. Damat adayı sürücü Jandarma Uzman Çavuş 27 yaşındaki Hakan Küçük ve babası ile 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza saat 10.00 sıralarında Kastamonu-Ankara yolunun Beşdeğirmenler mevkiinde meydana geldi. Küçük ailesi, Çankırı'dan kız istemek için Kastamonu'ya yola çıktı. Damat adayı Jandarma Uzman Çavuş Hakan Küçük'ün kullandığı 38 ZU 286 plakalı otomobil, virajı döndükten sonra sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 30 metreden dere yatağına yuvarlandı.

Kaza sırasında araçtan fırlayan sürücü Hakan Küçük, babası 55 yaşındaki Reşit Küçük ve akrabası aynı yaştaki Nebiye Karavelioğlu öldü, annesi Sakine Küçük, Safiye Karavelioğlu ve 5 yaşındaki Sıla Karavelioğlu yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahaleden sonra ambulanslarla Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 kişinin cesedi de cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.