SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırıkkanat'tan Perinçek'e: Siz utanmayı bilir misiniz?

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat'tan muhalefeti hedefe koyarak iktidara destek veren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e "Tayyip Erdoğan tweeti" hatırlatmalı sert tepki: Siz utanmayı bilir misiniz?

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2020 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2020 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kırıkkanat'tan Perinçek'e: Siz utanmayı bilir misiniz?

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, Vatan Partisi (VP) Genel Başkanı Doğu Perinçek'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait İstanbul Kitapçısı'nda HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kitaplarının satılmasıyla ilgili yazdıklarına tepki gösterdi.

Kırıkkanat, bugün AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'na sıkı destek vererek başta CHP ve muhalifleri hedef alan Vatan Partisi'nin lideri Perinçek'in 2014 yılında sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yazdığı, "Tayyip Erdoğan bundan sonra ne Çankaya'ya çıkabilir, ne başbakan olarak kalabilir. Yeni makamı, Yüce Divan sandalyesidir" mesajını da hatırlatarak şunları yazdı:

"Utanmayı bilir misiniz, Sayın @doguperincek İnsanı edepli yapan, çok gerekli bir duygudur. Siz önce kendi utanma eşiğinizi süpürün."

Perinçek'in 2014 yılında attığı tweet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.