SON DAKİKA
Hava Durumu

Kemal Selçuk'la yazarlık atölyesi başlıyor

Bursalı yazar Kemal Selçuk'un yürütücülüğünde gerçekleşecek Yaratıcı Yazarlık Atölyesi, yazar adaylarını bir araya getirecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2019 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2019 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kemal Selçuk'la yazarlık atölyesi başlıyor

Yaratıcı Yazarlık Atölyesi, Bursalı yazar Kemal Selçuk'un yürütücülüğünde yazar adaylarını bir araya getirecek. Yazarlık uğraşısının herhangi bir aşamasında olanlara yönelik atölyede, teorik ve pratik olarak metin yazmanın yolları anlatılacak.

18 yaş üzerindeki herkese açık atölye, 14 Şubat'ta Nalbantoğlu'ndaki Artı Sanat Eğitim ve Kültür Derneği'nde başlayacak. Haftada bir gün, iki saat çalışmanın yapılacağı atölye iki ay sürecek.

Atölyelerine yazmaya gönül verenleri beklediklerini kaydeden Kemal Selçuk, "Pratik uygulamaların da yapılacağı atölyeye, yazma uğraşında ilerlemek isteyen herkes katılabilir" dedi.

1999 yılında Ömer Seyfettin Öykü Yarışması'nda birinci olan Selçuk, 21 yıl gazetecilik yaptı. Yazarın "Ağaç Adamlar" adlı öykü kitabının yanı sıra "Ay Aşkları", "Hüznün Kantosu", "Yeniyetmeler", "Başkaldırmadan Yaşamaksa Hayat", "Kurşuni", "Cemiyet Kaçkını" ve "Rüyadaki Kadın" adlı romanları bulunuyor.

Yaratıcı Yazarlık Atölyesi için bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler, 0 507 7404845 numaralı telefondan bağlantı kurabilecekler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.