SON DAKİKA
Hava Durumu

Kazada ölen sağlık memuruna son görev

Bursa'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren ve karaciğeri organ bekleyen bir hastaya nakledilen sağlık memuru Feride Savaşoğlu için görev yaptığı İl Sağlık Müdürlüğünün bahçesinde tören yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2019 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kazada ölen sağlık memuruna son görev

Bursa'da, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren ve karaciğeri organ bekleyen bir kişiye nakledilen sağlık memuru için görev yaptığı İl Sağlık Müdürlüğünün bahçesinde tören düzenlendi.

Evli ve iki çocuk annesi 48 yaşındaki Feride Savaşoğlu'na 4 gün önce Osmangazi ilçesinde yolda yürürken bir otomobil çarptı. Sağlık ekiplerince Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan Savaşoğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Savaşoğlu'nun karaciğeri, ailesinin onayının alınmasının ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde acil organ bekleyen bir kişiye nakledildi.

Daha sonra sağlık memurunun cenazesi, çalışma arkadaşlarından helallik alınması için İl Sağlık Müdürlüğü bahçesine getirildi. Kadının çalışma arkadaşları ve ailesi, tabutu başında gözyaşı döktü.

Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, 2005 yılından beri bu kurumda görev yapan Feride Savaşoğlu'nun, değerli bir mesai arkadaşı olduğunu söyledi.

Savaşoğlu'nun, güler yüzüyle herkesin sevgisini kazandığını belirten Akan, "Merhumeye Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere mesai arkadaşlarına ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.