SON DAKİKA
Hava Durumu

Kartal Belediyesi'nden asfaltlama açıklaması

İstanbul'un CHP'li Kartal Belediyesi, ilçenin Atalar Mahallesi'nde Arnavut kaldırımı üzerinde tepkilere neden olan asfaltlama çalışması konusunda açıklama yaptı. Açıklamada yola döşenen taşların yıprandığı oluşan çukurların tehlikeli hale geldiği ve mahalle muhtarının asfalt yapılmasını istediği ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2018 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2018 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kartal Belediyesi'nden asfaltlama açıklaması

İstanbul'un CHP'li Kartal Belediyesi, ilçenin Atalar Mahallesi'nde Arnavut kaldırımı üzerine yapılan ve tepkilere neden olan asfaltlama çalışması konusunda açıklama yaptı.

Atalar Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışması ile ilgili kamuoyuna gerçeklikten uzak yanlış haberler aksettirildiği ileri sürülen açıklamada, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün 2009 yılından bu yana ilçedeki 20 mahallenin muhtarı ile her ay düzenli toplantı yaptığı hatırlatıldı.

Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş'ün, sık sık asfaltlama talebini dile getirdiği ve konuyla ilgili olarak da belediyeye dilekçe verdiği belirtilen açıklama şöyle:

"Hatta Atalar Mahalle Muhtarı Gülmüş, bununla yetinmeyip Atalar'da yaşayan vatandaşlara bir kamuoyu yoklaması yaptırmış ve yüzde 81 çoğunluk bölgenin asfaltlanmasını istemiştir.

2005 yılında AK Partili Belediye döneminde Atalar Caddesi üzerinde zemine beton dökülmüş ve üzerine Bergama taşı döşenmiştir. 2005 yılından bugüne kadar yapılan tamiratlar ve çalışmalarla bu zamana kadar gelinmiştir. Ancak mahallelinin ve muhtarın bize ilettiği talep doğrultusunda; zamanla yıpranmış, tamiri mümkün olmayan zaman zaman sağlık açısından yaralanmalara, hendek ve çukurların oluşmasına ve kazalara sebep olan Atalar Mahallesi Atalar Caddesi, vatandaşların ve esnafın daha fazla mağduriyet yaşamaması adına; kış şartları ağırlaşmadan talebe çok hızlı bir şekilde cevap vermek için asfaltlanması gerçekleştirilmiştir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.