SON DAKİKA
Hava Durumu

Karavanıyla gezerek, çocuklara oyuncak dağıtıyor

Bursa'da, iş insanı Muhsin Şaşmaz, oyuncak dolu karavanıyla gezdiği mahallelerde dağıttığı hediyelerle çocukları sevindiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2020 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2020 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Karavanıyla gezerek, çocuklara oyuncak dağıtıyor

"Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" sloganıyla yola çıkan Bursalı iş insanı Muhsin Şaşmaz, alacak imkanı olmayan çocuklara oyuncak dağıtıyor.

Şaşmaz, yaptığı açıklamada, çocukken hiç oyuncağı olmadığını, bu yüzden imkanı olduğunda çocuklara oyuncak dağıtma hayali kurduğunu anlattı.

Bu hayalin artık gerçek olduğunu belirten Şaşmaz, "Hayalimi 'Oyuncaklar Muhsin abiden' adını verdiğim projeyle gerçeğe dönüştürdüm. Hafta sonları kamyonetin arkasına bağladığım karavan ile çocuklara gidiyorum." dedi.

Bursa'nın tüm mahallelerindeki çocuklara ve hastanelerde yatan çocuklara ulaşmak istediğini dile getiren Şaşmaz, şunları kaydetti:

"Köyde biz oyuncak diye karpuz kabuğuna ip bağlayıp gezerdik. Hep birinin gelip bize oyuncak dağıtmasını hayal ederdim. Tabii birisi gelip bize oyuncak dağıtmadı. Ben de kendime eğer bir gün imkanım olursa çocuklara oyuncak dağıtacağıma dair söz verdim. Çünkü çocukların oyuncağının olmaması duygusunu ben çok iyi biliyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.