SON DAKİKA
Hava Durumu

Karamollaoğlu: TRT'ye de kayyım atanacak mı?

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, teör örgütünün kırmızı bültenle aranan yöneticilerinden Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkarılmasını hatırlatarak, "TRT'ye de terör örgütü propagandası yapmaktan kayyım atanacak mıdır?" diye sordu.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2019 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2019 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Karamollaoğlu: TRT'ye de kayyım atanacak mı?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu partisinin Balgat Eğitim Merkezi'nde haftalık basın toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Yeni parti kurmaya hazırlanan AKP'li isimlerle ilgili ne düşündükleri konusunda durumu değerlendireceklerini, Saadet Partisi'nin kapısının herkese açık olduğunu belirten Temel Karamollaoğlu, "Arkadaşlarla görüşeceğiz. Esas itibarıyla ne düşünüyorlar, ne yapmak istiyorlar, bu gelişmeler karşısındaki tutumları ne olacak, bunları onların ağzından dinleyeceğim" dedi.

Konuşmasında, Diyarbakır, Mardin ve Van'ın HDP'li Büyükşehir Belediye Başkanlarının "terör örgütüne yardım ettikleri" iddiasıyla görevden alınarak yerlerine kayyım atanmasını da değerlendiren Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"Daha önce demiştik, 'kanun hükmünde kararnameler giderek Karun hükmünde kararnamelere dönüşüyor' diye. Maalesef son kararnameler bu konudaki endişemizi daha da arttırmıştır. Çünkü Karunlar da hak, hukuk tanımaz, halkın iradesini dikkate almazdı. Burada şu soruyu da sormadan geçmek istemiyorum; Osman Öcalan'ı ekranlarına çıkaran, TRT'ye de terör örgütü propagandası yapmaktan kayyım atanacak mıdır?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.