SON DAKİKA
Hava Durumu

Karakoca cinayetinde çember daralıyor!

Polis ve jandarma üniversite öğrencisi Sema Karakoca cinayeti soruşturmasını sürdürüyor. Görükle'de bir evi ve otomobili arayan kriminal ekipler, evdeki kazak ve hortumu incelemek üzere laboratuvara götürdü. Şüphelenilen araçta da özel ışıklarla inceleme yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2011 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2011 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Karakoca cinayetinde çember daralıyor!

Bursa'da öldürüldükten sonra parçalanan üniversite öğrencisi Sema Karakoca (19) cinayetinde jandarma ve polisin yaptığı ortak operasyon sonucu çember iyice daralıyor. Kriminal ekipler, bir ev ile bir otomobilde detaylı inceleme yaparak bazı gereçleri incelenmek üzere laboratuvara götürdü.

Güvenlik güçleri 16 Şubat günü kaybolan ve 3 gün önce Badırga Köyü yakınlarında cesedi bulunan Uludağ Üniversitesi öğrencisi Sema Karakoca cinayetini aydınlatmak için hummalı bir çalışma yapıyor.

Polis ve jandarma ekipleri, savcılıktan aldıkları izinle Görükle Jandarma Karakolu'nun 20 metre yakınındaki bir evde özel ışıklarla kan ve parmak izi araştırması yaptı.

Yatağın üzerinde bulunan bir kazak ve lavabo hortumu detaylı incelenmek üzere kriminal laboratuara götürüldü. Ekipler, ayrıca 16 J plakalı Mercedes marka otomobili de garaja çekerek inceleme yaptılar. Görükle Mahallesi adeta abluka altına alınırken, zanlının tespitinde çemberin iyice daraldığı ifade ediliyor.

İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.