SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey'de en çok kilo verene altın hediye

Karacabey'de bir ay süren "Başkanımla Yürüyorum" etkinliği kapsamında yürüyüş yapanlar arasından en çok kilo veren üç kişiye Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından çeyrek altın hediye edildi. 

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2019 21:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2019 21:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Karacabey'de en çok kilo verene altın hediye

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir ay önce başlatılan ve 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü'nde sonlandırılan "Başkanımla Yürüyorum" etkinliği kapsamında yürüyüş yapanlar arasından en çok kilo veren üç kişiye Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından çeyrek altın hediye edildi.

Günde 10 bin adım hedefiyle spor antrenörleri eşliğinde haftanın üç günü gerçekleştirilen "Başkanımla Yürüyorum" etkinliğine çok sayıda Karacabeyli katıldı. 

Halkın spor yapmaya teşvik edilmesinin amaçlandığı etkinlik kapsamında, yürüyüşlerin başladığı gün tüm katılımcıların kilosu ölçüldü. Bir ayın ardından yeninden ölçüm yapılarak en çok kilo veren 3 kişiye hediye verildi. Zübeyde Ergüneş 6 kilo vererek 1'inci, Emine Ergüneş 5 kilo vererek 2'nci, Ferhat Memiş 4 kilo vererek 3'üncü oldu.

En çok kilo veren 3 kişiyi çeyrek altınla ödüllendiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, şöyle konuştu:

"Kadın meclis üyelerimizin talebi üzerine Çamlık Mesire Alanı'nda gerçekleştirdiğimiz 'Başkanımla Yürüyorum' etkinliğimizi 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında sonuçlandırdık. En çok kilo veren ilk 3 vatandaşımıza hediyelerini takdim ettik. Kendilerine bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı bir hayat için sporu bırakmamalarını tavsiye ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.