SON DAKİKA
Hava Durumu

Kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Bursa'da özel halk otobüsünde kalp krizi geçiren yolcu, güzergahını değiştiren şoför tarafından hastaneye yetiştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir özel halk otobüsü şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu güzergahını değiştirip hastaneye götürdü. Otobüsün güvenlik kamerasınca olay kaydedildi. 

Alınan bilgiye göre, Fatih-Çekirge Mahallesi arasında sefer yapan özel halk otobüsünün şoförü Gökhan Taç, bir yolcunun fenalaştığını fark etti. 

Taç, kalp krizi geçirdiği öğrenilen kişiyi, güzergahı değiştirerek ve yolcuların yardımıyla Çekirge Devlet Hastanesine götürdü. Burada tedavi altına alınan hastanın durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Taç, gazetecilere yaptığı açıklamada, otobüse hareket saatinden kısa süre önce bir yaşlı kadın ile erkeğin bindiğini söyledi. 

Acemler kavşağında yaşlı adamın fenalaştığını gördüğünü belirten Taç, ''Yaşlı amcaya yanındaki vatandaşlar müdahale etti. Amca bayılmaya başladı, kalp krizi geçirdiği anlaşılınca kimseyi indirmedim ve otobüsü Çekirge Devlet Hastanesine sürdüm. Yolda gelirken sağlık ekiplerini arayarak bilgilendirdim. İnsanlık görevimizi yaptık. Amcayı hastaneye bıraktıktan sonra seferime devam ettim.'' diye konuştu.

Öte yandan, olay anı otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yaşlı adamın fenalaşması, yolcuların müdahalesi ve otobüsle hastaneye getirilmesi yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.