SON DAKİKA
Hava Durumu

Kadını darp edip kaçan sürücü yakalandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir kadını darp ettikten sonra otomobille kaçan ve polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü kovalamaca sonucu yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 23:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2018 23:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kadını darp edip kaçan sürücü yakalandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, iddiaya göre, Uğur P. (35) yönetimindeki 16 JZ 645 plakalı otomobil, Yenice Mahallesi Şehitler Sokak'ta yaya Ayşe M'ye (32) çarptı.

Çarpma sonucu yere düşen Ayşe M. ile sürücü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kadını darp eden Uğur P, otomobiliyle olay yerinden kaçtı.

Kadının şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri Uğur P'yi Belediye Kavşağı'nda durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına uymayarak otomobiliyle kaçan sürücü bu sırada polis memuru Hüseyin K'yi yaklaşık 50 metre sürükledi. 

Polis ekipleri havaya ateş açarak otomobili Bankalar Caddesi'nde durdurdu. Durdurulan araçtaki sürücü Uğur P. ile arkadaşı gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrollerin ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Ayşe M'nin hastanedeki tedavisinin ardından polis merkezine götürüldüğü öğrenilirken araç da çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılarak otoparka çekildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.