SON DAKİKA
Hava Durumu

Japon davul grubu ''Ondekoza' büyüledi

Japonya'nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Daikın iş birliği ile Türkiye turnesine çıkan Japon Davul Grubu "Ondekoza" Bursalı sanatseverler için sahne aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 22:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Japon davul grubu ''Ondekoza' büyüledi

Japonya'nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Daikin Türkiye'nin katkılarıyla Türkiye turnesine çıkan Japon geleneksel davul grubu Ondekoza, Bursa'da sahne aldı. Grubun muhteşem performansı Bursalı sanatseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde, Ondekoza geleneksel davul ritimleri ve hareket dolu olağanüstü performansı ile Bursalı müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Ondekoza, Bursa konserinin hemen ardından 22 Ekim Pazar günü İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, 23 Ekim Pazartesi günü İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi ve 24 Ekim Salı günü İstanbul Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi'nde Türk müzikseverlerle buluşmaya devam edecek.

1969 yılında Japonya'nın Sado Adası'nda kurulan davul grubu Ondekoza, bugüne kadar Japonya başta olmak üzere Amerika, İtalya, İsviçre, Almanya, Rusya gibi ülkelere turneye çıktı. Japonya İmparatoru'nun tahta çıkış töreni de dahil olmak üzere pek çok önemli organizasyonda sahne alan Ondekoza, Eylül 2015'te Ertuğrul Fırkateyni Faciası'nın 125.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İstanbul ve İzmir'de konser gerçekleştirmişti.

Ondekoza, 22 Ekim'de İzmir'de, 23 Ekim'de de İstanbul'da sahne alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.