SON DAKİKA
Hava Durumu

İznik'te yeni bir kaçak kazı olayı daha

Bursa'nın İznik ilçesinde yeni bir kaçak kazı olayı daha yaşandı. Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan 4 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2019 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2019 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İznik'te yeni bir kaçak kazı olayı daha

Bursa Jandarma Komutanlığı ekipleri, Boyalıca Mahallesi Ballıkaya mevkisindeki bir zeytin bahçesinde kazı yapıldığını tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, söz konusu bölgeye operasyon düzenledi. 

Ekipler, kaçak kazı yapan H.H, S.A, F.A. ve A.A'yı suçüstü yakaladı. Şüpheliler ile birlikte kazıda kullanılan malzemeler ve bir metal arama dedektörü de ele geçirildi. 

Gözaltına alınan zanlıların sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Bu arada, şüphelilerin olay yerindeki görüntüleri jandarma kamerasına yansıdı. Kazı yapan şüphelinin yanına gelen jandarma personelinin, "Ne yapıyorsun?" sorusu üzerine şaşkınlıkla "Taş çıkartıyorum" diyen S.A'nın elindeki küreği bıraktığı anlar kaydedildi.

Elbeyli'de 1 kişinin öldüğü define faciası

Bursa'nın İznik ilçesine bağlı kırsal Elbeyli Mahallesi'nde 18 Nisan günü define aramak için kazdıkları 30 metrelik kuyuda mahsur kalan 7 kişi saatler süren çalışma titiz çalışma sonunda kurtarılırken hastaneye kaldırılan 7 kişiden biri ölmüştü. Hastanede tedavi altına alınan kişilerin jeneratörden çıkan dumandan etkilendikleri belirlenmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.