SON DAKİKA
Hava Durumu

İzgün Gıda'dan ikinci şube

Bursa'da 1998 yılından bu yana yemek sanayinde farklı lezzet çizgisi ve kalite anlayışı ile hizmet veren İzgün Gıda, Bahar Et ve Süt Ürünleri Mağazası'nın ikinci şubesini Erikli'de açtı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2012 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2012 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İzgün Gıda'dan ikinci şube

Türkiye'de son dönemde gıda güvenliği ve üretim safhaları konusunda yaşanan olumsuzluklardan hareket ederek kısa süre önce 'güvenli ve sağlıklı gıda' konseptiyle Beşevler'de açılan Bahar Et ve Süt Ürünleri Mağazası'nın ikinci şubesi Erikli'de hizmete girdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı, BURFAŞ Genel Müdürü Mustafa Çaltılı ve davetliler katıldı.

Törende konuşan İzgün Gıda Genel Müdürü Uğur Esen, firma olarak kuruldukları günden itibaren gıda sektöründe Bursa'nın beğendiği bir marka olmak için çalıştıklarını belirterek, "İnsanların en önemli beklentileri kalite, lezzet, güven ve hijyen unsurlarına azami oranda dikkat ediyoruz. İzgün gıda olarak 15 yıldır sürdürdüğümüz başarı yolculuğunu hizmete açacağımız bu mağazamızla sürdürmek istiyoruz. Bizim amacımız hizmete açtığımız bu mağazalar sayesinde insanlarımızın doğru ve güvenli beslenme noktasındaki ihtiyaçlarına cevap vermek" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı, BURFAŞ Genel Müdürü Mustafa Çaltılı İzgün Gıda Genel Müdürü Uğur Esen mağazanın açılış kurdelesini hep birlikte kesti.

İzgün Gıda Genel Müdürü Uğur Esen

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.