SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti Bursa'da digital ortamda bayramlaşma

İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı, digital platformda bayramlaştı. Bayramlaşmaya katılan Genel Başkan Meral Akşener, "Araştırma şirketlerinin neredeyse tamamının teyit ettiği kamuoyu yoklamalarına göre İYİ Parti yerelde ve genelde adım adım iktidara yürüyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2021 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2021 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İYİ Parti Bursa'da digital ortamda bayramlaşma

Bursa'da partilerin geleneksel olarak Kültürpark'ta gerçekleştirdiği bayramlaşma buluşmasını yoğun bir katılımla digital platformda yapan ilk parti olma özelliğine sahip olan İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı'nın programına, 300'e yakın parti mensubu katılınca, bu alanda aynı anda farklı bir rekora da imza atılmış oldu.

İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı'nın digital platformdaki bayram buluşmasına katılarak teşkilat mensuplarına sürpriz yapan Genel Başkan Meral Akşener, partinin adım adım iktidara yürüdüğüne vurgu yaparak, Bursa'daki çalışmaların övgüyü hak ettiğini özellikle belirtmek istediğini ifade etti. 

Digital platformdan katılımcılara seslenen Genel Başkan Meral Akşener, "Yüzde 15-16 bandına oturduğu genel olarak kabul gören İYİ Partimiz kuvvetle inanıyorum ki Temmuz'da yüzde 18'i bulacak. Göreceksiniz ondan sonrası da çorap söküğü gibi gelecek. Bizler yeter ki vatandaşımızla hep iç içe olmaya devam edelim ve onları, yaşadıkları tüm sorunları çözeceğimize, her biri birer yürek yarası olan dertlerine derman olmaya geleceğimize bütün samimiyetimizle inandıralım" dedi.

Türkoğlu'ndan Meral Akşener'e teşekkür

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da, "Digital ortamdaki ilk bayramlaşma programımıza katılarak tüm teşkilat mensuplarımızı onurlandıran Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'e şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. 

Bursa'da ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmekten mutlu olduklarını söyleyen Türkoğlu, "Partililerimize seslenen Genel Başkanımızın Bursa teşkilatımızdaki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, özellikle sahada gerçekleştirdiği etkili çalışmalarla ilgili övgüde bulunması, bizlerde ayrı bir memnuniyet ve motivasyon yaratmıştır. Kendisine müteşekkiriz. Bu vesileyle bayramlaşma programımızın tüm katılımcılarının ve tabii ki tüm Bursalı hemşehrilerimizi mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık ve esenlik dolu daha nice güzel bayramlar temenni ediyoruz" diye konuştu.

Rekor katılım sağlandı

İYİ Parti Bursa Teşkilatı'nın, ilk kez digital ortamda gerçekleştirdiği bayramlaşma programına Genel Başkan Meral Akşener'in yanı sıra Bursa Milletvekilleri, Genel İdare Kurulu Üyeleri, Merkez Denetleme Kurulu Üyeleri, geçmiş dönem İl Başkanı, İl Divan Üyeleri ve İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları İl ve İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İstişare Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Mahalle Başkan ve Temsilcileri yoğun biçimde katılım gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.