SON DAKİKA
Hava Durumu

İşte 'Friends' buluşmasından ilk fotoğraf

Geçen haftalarda özel bir program için seneler sonra ilk defa bir araya gelecekleri konuşulan, televizyon tarihinin kült dizilerinden Friends'in ekibinin buluşmasından ilk fotoğraf Pazar gecesi sosyal medyada paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2016 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2016 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İşte 'Friends' buluşmasından ilk fotoğraf

Ünlü televizyon yapımları yönetmeni James Burrows için hazırlanan ve NBC'de gösterilecek bir program için bir araya gelecekleri söylenen Friends dizilerinin oyuncuları geçen Pazar günü seneler sonra ilk kez, bir eksikle de olsa, bir arada görüntülendi.

Big Bang Theory dizisinin oyuncularıyla bir arada, bir masanın etrafında poz veren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer'ın bu fotoğrafı, efsaneleşmiş dizinin hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Söz konusu buluşmaya, o gün bir tiyatro oyununda bulunması gerektiğini söyleyerek katılamayacağını açıklayan Matthew Perry ise gecede yer almadı. Friends oyuncularının programda ne şekilde bulunacakları henüz belirsizliğini korusa da, dizide Chandler karakterini canlandıran Mathew Perry'nin programın bölümüne daha öncede kaydedilmiş bir çekimle katılacağı duyuruldu.

Gecede ilgi gören masa yalnızca Friends oyuncularınınki olmadı. Amerikan televizyon tarihinde oldukça büyük yere sahip Cheers ve Fraiser dizilerinin oyuncuları da programa katılarak Burrows için hazırlanan bu özel programdaki yerlerini aldı.

Tüm dünyanın merakla beklediği özel program Amerika'da 21 Şubat 2016 akşamında yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.