SON DAKİKA
Hava Durumu

İşte CHP'nin Bursa'da çekilen yeni seçim reklamı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yer aldığı CHP'nin yeni seçim reklamı yayınlandı. Bursa'da Uludağ Yolu'nda çekilen ve Doğanbey TOKİ Konutları'nın da yer aldığı görüntülerde Kılıçdaroğlu, ceketini çıkarıp aracından aldığı tohumları toprağa serpiyor ve sonra şehrin yeşile döndüğü görülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2019 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2019 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İşte CHP'nin Bursa'da çekilen yeni seçim reklamı

CHP'nin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yer aldığı yeni seçim reklam filmi yayınlandı. Bursa'da Uludağ Yolu'nda çekilen reklam filminde şehri kuşbakışı süzen Kılıçdaroğlu, betonlaşmaya itiraz edip ceketini çıkarıp kollarını sıvıyor. Kılıçdaroğlu, tartışmaları süren Doğanbey TOKİ Konutları'nın da yer aldığı görüntülerde aracından aldığı tohumları toprağa serpiyor ve şehrin yeşile döndüğünü görülüyor.

Kılıçdaroğlu reklam filmini, Twitter hesabından, "31 Mart'ta Allah'ın izni halkın takdiriyle CHP'li belediyelere İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Bursa, Mersin ve daha pek çok il ve ilçemiz eklenecek. Başkanlarımız ayrım yapmaksızın halkı kucaklayacak. Çünkü #TürkiyeDahaİyisiniHakEdiyor Haydi hayırlısı" mesajıyla paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.