SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul Havalimanı'nda intihar

İstanbul Havalimanı'nda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan personel, terminalin yüksek bir yerinden atlayarak canına kıydı. HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, "Sevdiği kadın 'Ben bir Kürt ile asla çıkmam' deyince Kürt genç İbrahim Layık havalimanında canına kıymış" iddiasını ileri sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2019 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2019 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İstanbul Havalimanı'nda intihar

İstanbul Havalimanı'nda özel güvenlik hizmeti veren İGA Güvenlik'in personeli İbrahim Layık, terminalde gidiş katından geliş katına atlayarak intihar etti.

gokyuzuhaberci.com'dan Yusuf Zengin'in haberine göre; İGA Güvenlik personeli Layık, henüz bilinmeyen bir nedenle Terminal'de yüksek bir yerden atlayarak intihar etti. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis yönlendirildi.

'Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık'

Güvenlik işçisi intiharı öncesinde gözyaşlarıyla ''Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık belki bu yaptığım şeyle değişir ne mutlu kürt ve türküm diyebilene... hakkınızı helal edin'' notunu paylaştı.

İşte instagramda paylaşılan o mesaj:

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu kişisel Twitter hesabında "Sevdiği kadın 'Ben bir Kürt ile asla çıkmam' deyince Kürt genç İbrahim Layık havalimanında canına kıymış" paylaşımında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.