SON DAKİKA
Hava Durumu

İsmet Karaca'dan ilk ziyaret Büyükorhan'a

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet Karaca görevi devraldıktan sonraki ilk ziyaretini CHP'nin en az oy aldığı Büyükorhan ilçesine yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2020 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2020 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İsmet Karaca'dan ilk ziyaret Büyükorhan'a

CHP'nin 9 Şubat'ta yapılan kongresinde İl Başkanı seçilen İsmet Karaca ilk ziyaretini CHP'nin oransal olarak en az oy aldığı ilçelerden Büyükorhan'a yaptı. CHP Büyükorhan İlçe Başkanı Mustafa Sevim'in de eşlik ettiği programda esnafı tek tek ziyaret eden, yöre halkının görüş ve taleplerini dinleyen İl Başkanı Karaca, sorunlara ilişkin bilgi aldı.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Osmangazi İlçe Başkanı Mete Akyolcular ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaret sırasında, yöre halkının şikayetçi olduğu konuların başında, ekonominin iyi yönetilememesinden kaynaklı sorunlar, geçim zorluğu ve işsizlik yer aldı.

İsmet Karaca, sadece ülkenin değil, Bursa'nın da iyi yönetilemediğini vurgulayarak, ilçenin sorunlarını iyi bildiklerini, bu dertlerin çözümü için gereken ne varsa yapacaklarını dile getirdi. Karaca, Bursa ve ilçe gezilerine ara vermeden devam edeceklerini, sarayın gündeminden çok farklı olan halkın gerçek gündemini madde madde özetleyerek rapora dönüştüreceklerini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.