SON DAKİKA
Hava Durumu

İrfan Değirmenci'nin evi kurşunlandı

'Hayır' oyu kullanacağını açıkladığı için Kanal D'deki işine son verilen gazeteci İrfan Değirmenci'nin evi kurşunlandı. Olayla ilgili konuşan Değirmenci, "Bu çok açık provokasyon birilerinin hedefindeyiz. Korkmuyoruz, yaşamaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2017 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2017 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İrfan Değirmenci'nin evi kurşunlandı

Hayır oyu kullanacağını açıkladığı için Kanal D'deki işine son verilen gazeteci İrfan Değirmenci'nin evi kurşunlandı. Değirmenci sosyal medya hesabından, "Sabaha karşı evim kurşunlandı. Polis inceledi sağolsun, zabıt tutuldu. 'Serseri kurşun' ihtimali üzerinde duruyorlar. İyiyim. Telaşlanmayın" mesajını paylaştı.

'Korkmuyoruz, yaşamaya devam ediyoruz'

Saldırı ile ilgili Demokrat Haber'e açıklama yapan İrfan Değirmenci, Emniyet görevlilerinin kendisine, "Yoldan geçen biri rastgele ateş açmış, tesadüf olma ihtimali yüksek telaşlanmayın" dediğini belirtti.

Emniyet ile aynı fikirde olmadığını ifade eden Değirmenci, "Salonumun ortasında koca bir kurşun deliği varken olayın tesadüf olabileceğini söylediler" dedi.

Değirmenci, "Bu çok açık provokasyon birilerinin hedefindeyiz. Korkmuyoruz, yaşamaya devam ediyoruz. Şimdi imza günü nedeniyle Adana'dayım. Dönünce yine evimde yaşamaya devam edeceğim" diye konuştu.

Değirmenci herkesi provokasyonlara karşı dikkatli olmaya çağırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.