SON DAKİKA
Hava Durumu

İrfan Buz: Önemli olan 3 puanı almaktı

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Giresunspor karşısında alınan galibiyetle ilgili olarak, "Göreve cuma günü başladık, bugün de ikinci maçımızı oynadık. Burada önemli olan kazanmaktı." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2020 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2020 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İrfan Buz: Önemli olan 3 puanı almaktı

TFF 1. Lig'in 31. Haftasında Giresunspor'u deplasmanda 1-0 yenerek Süper Lig yolunda önemli bir avantaj daha elde eden Bursaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

Her iki takım için de önem taşıyan bir maç oynadıklarını dile getiren İrfan Buz, önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

"Göreve cuma günü başladık, ikinci maçımızı oynadık. Kendi sahamızda Adanaspor'u yendik. Sonra da zorlu Giresun deplasmanına geldik. Hedefimiz belliydi, kesinlikle 3 puan almak durumundaydık. Burada önemli olan kazanmaktı. İstediğimizi aldık. Pozisyonlara da girdik, takımımı tebrik etmek istiyorum. Çok iyi mücadele verdiler. İlk yarıda galibiyete yakın taraf bizdik. Baskılı oynadık. İkinci yarıda da çok iyi mücadele verdik ve golü bulduk. Takımımı tebrik ediyorum. Yolumuza devam etmek istiyoruz.  Bu süreçte kazanmak çok önemliydi."

Giresunspor cephesi

Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Kutlu da maç değerlendirmesinde, büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Kutlu, "Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Play-off yolunda büyük yara aldık. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece biz bunu sonuna kadar kovalayacağız." dedi.

İkinci yarıda oyuncularının ellerinden gelen her şeyi yaptığına dikkati çeken Kutlu, "Girdiğimiz 3-4 net pozisyon var. Penaltı pozisyonumuz var. Rakibimizin atılması gerekirken atılmayan oyuncuları var." diye konuştu.

Kutlu, 12 günde dört maç oynadıklarını hatırlatarak, "Dünyanın en üst düzey takımları, sporcuları bile 12 günde dört maça hiçbir zaman çıkmamıştır. Federasyona gerekçelerimizi sunduk ama nedense maç periyodunda düzenlemeye gitmediler. Bursaspor üçüncü maçını oynadı, biz dördüncü maçımıza çıktık. Çok anlamsız." değerlendirmesinde bulundu.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.