SON DAKİKA
Hava Durumu

İrfan Buz: Kazanmak zorundaydık, kazandık

Adanaspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi olan Bursaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, final niteliğinde bir maçı kazandıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2020 23:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2020 23:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İrfan Buz: Kazanmak zorundaydık, kazandık

TFF 1. Lig'in 30. haftasında Adanaspor'u 1-0 mağlup eden Bursaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, final niteliğinde bir maçı kazandıklarını belirterek, "Bu kritik maçtan 3 puanla ayrılmamız bizim için çok önemliydi" dedi. 

Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Bursaspor'un kaderi açısından önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını dile getirdi.

Bugün beraberliğin bile büyük sıkıntılar doğurabileceğini belirten Buz, şöyle konuştu:

"Bursaspor camiası ve Bursa için çok önemli bir mücadeleydi. Bugün berabere dahi kalmış olsaydık çok büyük sıkıntılar yaşayacaktık. Final niteliğindeki Adanaspor maçını kazanmak zorundaydık ve kazandık. Takımımızı tebrik ediyorum. Gerçekten çok istekliydiler. Belli süreçte istenilen sonuçlar gelmeyince özgüven kaybı oluştu. Kaliteli takımız ama çok çalışmamız gerekiyor. İkinci golü bulmuş olsaydık, daha farklı kazanabilirdik. Adanaspor için de olmazsa olmaz bir maçtı. Bugün için en önemli konu kazanmaktı."

Ligin geride kalan haftalarını da değerlendiren Teknik Direktör İrfan Buz, "Biz maç maç ilerlemek zorundayız. Yapabileceğimiz şey, futbolcularımızla birlikte kendi maçlarımızı kazanmak. Diğer takımların sonuçları sizin elinizde değil, kendi elimizdeki olayları değiştirebiliriz. Bu yüzden çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Coşkun Demirbakan: Maalesef bugün yine kaybettik

Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Bursaspor'u galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Demirbakan, şunları kaydetti:

"Maalesef bugün yine kaybettik. Bursaspor'da yeni başlayan İrfan hocaya da başarılar diliyorum. Oyun başa baştı. İlk pozisyonlara biz girdik. Yediğimiz golde topun kaleye ilk gelişiydi. Korner golü yedik. Rakibimizin ilk pozisyonuydu. Ondan önce 2-3 pozisyona girdik, atamadık. Ondan sonra gol yedik. Zaman zaman başa baş oynadık. Zaman zaman bilerek geride oynadık. Maç bitti, skor aleyhimizeydi."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.