SON DAKİKA
Hava Durumu

İntihar eden avukat için Bursa Barosu'ndan açıklama

Zonguldak Devrek'te, 29 yaşındaki Avukat Emir Said İnam dün akşam saatlerinde av tüfeğiyle canına kıydı. Bursa Barosu Başkanı Avukat Gürkan Altun, İnam'ın babasının KHK ile ihraç edilmiş bir öğretmen olduğunu belirterek, "Hain damgası yemekten yorgun düşmüştü" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2019 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2019 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İntihar eden avukat için Bursa Barosu'ndan açıklama

Bursa Barosu, Zonguldak Devrek'te dün akşam saatlerinde canına kıyan avukat için açıklama yaptı.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir arkadaşı ile birlikte avukatlık yapan 29 yaşındaki Emir Said İnam, Devrek'in Pınarönü Köyündeki baba evinde av tüfeğiyle yaşamına son verdi. Silah sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve Jandarma ekipleri geldi. Eve girdiklerinde Emir Said İnam'ın kanlar içinde cansız bedeniyle karşılaştılar. İnam'ın cansız bedeninin yanında av tüfeği bulan ekipler olay yerinde incelemelerde bulundu. İntihar ettiği iddia edilen İnam'ın cesedi, Devrek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa Barosu, İnam'ın babasının KHK ile ihraç edilmiş bir öğretmen olduğuna dikkat çekilerek, "Mesleğe Bursa Barosu'nda başlayan, daha sonra Zonguldak Barosu'na nakil giden 29 yaşındaki Av. Emir Said İnam vefat etmiştir. KHK ile görevden ihraç edilmiş öğretmen çocuğu olan ve genç yaşına rağmen hayatın yorgun düşürmesi sonucu ölmeyi seçen meslektaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" açıklamasında bulundu. 

"Hain damgası yemekten yorgun düşmüştü"

Bursa Barosu Başkanı Avukat Gürkan Altun ise, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda "Hain damgası yemekten yorgun düşmüştü" ifadesini kullandı. 

Gürkan Altun'un paylaşımı şöyle:

"Zonguldak Devrek'te 29 yaşındaki genç Av. Emir Said İnam av tüfeği ile intihar etti. Bursa Barosundan kısa bir süre önce Zonguldak Barosuna nakil olmuştu Emir Said. Babası KHK ile ihraç edilmiş bir öğretmendi. Hain damgası yemekten yorgun düşmüştü. Önce Zonguldaktan kaçmış, uzaklaşmaya çalışmıştı. Ama olmamış ve ailemin bana ihtiyacı var diye dönmüştü memleketine. Gerekirse avukatlık da yapmam ama orada olmam lazım diyordu. Öyleyse neden be çocuk? Neden yaşamına son verdin?

Olmadı çocuk olmadı! İnanamıyorum. Çok üzgünüm....

Ondan geriye basına geçilen ölüm haberi kaldı..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.