SON DAKİKA
Hava Durumu

İnternete düşen hakaret dolu ses kaydı

Bir general eşine ait olduğu iddia edilen ses kaydında, halk, Curmhurbaşkanı, Başbakan, Başbuğ ve TSK'ye ağır hakaretlerde bulunuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2012 00:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2012 00:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İnternete düşen hakaret dolu ses kaydı

Video paylaşım sitesi Youtube'da yayınlanan ses kaydının Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Öğretim Üyesi Prof. Tbp. Tuğgeneral Fikret Arpacı'nın eşi Dilek Arpacı olduğu iddia ediliyor.

Deşifresi de yapılan ses kaydında Dilek Arpacı olarak yazılan kişi ismi Ayşegül İkizler olarak belirtilen kişi ile sohbet ediyor ve halka, Cumhurbaşkanı'na, Başbakan'a, TSK'ye ve subaylara çok ağır hakaretlerde bulunuyor.

Habervaktim'de yer alan habere göre, TSK'ye hakaretlerde bulunulan ses kaydında "TSK kof bir kurum", "subayları geri zekalı", "genelkurmay başkanları da sınırda zekalı" gibi ifadeler kullanılıyor. Dilek Arpacı olduğu ileri sürülen kişi, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ için "Allah'ın belası Amerikancı, geri zekalı bir general" diyor.

Genelkurmay Başkanı'ndan başlayan hakaretler subaylara yönelik "geri zekalı" ifadeleriyle devam ediyor. İlker Başbuğ'un "Atatürkçü de olmadığını", Başbuğ'u dinlerken "sınırda zekaya sahip olduğunu" gördüğünü, "nasıl genelkurmay başkanı olduğunu", "kimin onu genelkurmay başkanı yaptığını, buralara kadar yükselttiğini" merak ettiği ifade edilerek, "yazıklar olsun" deniliyor. İlker Başbuğ'un oğluna da "asker çocukları içinde geri zekalı olan tiplerden" tanımlamasında bulunuluyor.

HALKA: PİSLİKLER, SALAKLAR

Ses kaydında, GATA öğretim üyesi Prof. Tbp. Tuğgeneral Fikret Arpacı'nın eşi Dilek Arpacı olduğu ileri sürülen kişi, halk için de "Pislikler, salak ve önüne b.. bile konsa yiyecek kadar aşağılık, salak ve geri zekalı" şeklinde hakaretler savuruyor.

BAŞBAKAN'A HAKARETLER

Kayıttaki kişi Cumhurbaşkanına "ikiyüzlü", Başbakana "sinirli b... teki, abuk sabuk konuşan bir üç kağıtçı" hakaretlerinde bulunuyor.

Dilek Arpacı olduğu iddia edilen kişi kayıtta, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un "son gelişmeleri Türk milletinin takdirine bırakıyorum" sözüyle alay ederek, halkı aşağılıyor: "Vah zavallı, Türk milletinin takdirine bırakıyorsa işi zor, bu durumlara bizi kim düşürdü zaten, verdiği salak oylarla geri zekalılar..."

Kayıttaki kişinin bunlarla da kalmayarak "Cumhurbaşkanı'nın yaptığı da çok adice bir şeydi", "Bu kadar salak bir halkı bulmuşlar, b... bile koysan önüne yedirirsin yani bu salak halkın önüne. Pislikler. Böyle bir halk olur mu yaa? Nasıl bir halksın? Menfaatçi, ikiyüzlü dini bile ikiyüzlü bu halkın be" dediği duyuluyor.

ŞOK EDEN SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN 1 

ŞOK EDEN SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN 2

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.