SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl mobilyası için farklı pazar arayışları

İnegöl Mobilyacılar Derneği Başkanı Özcan Ayhan, seçimlerin bitmesinin ardından mobilya sektöründe kıpırdama beklediklerini dile getirerek, farklı ülkelerde yeni pazarlar bulup ürün satmaları gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2019 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2019 21:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İnegöl mobilyası için farklı pazar arayışları

İnegöl Mobilyacılar Derneği Başkanı Özcan Ayhan, farklı ülkelerde yeni pazarlar bulup ürün satmaları gerektiğini söyledi.

Ayhan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimlerin bitmesinin ardından mobilya sektöründe kıpırdama beklediklerini söyledi.

İnegöl'de bazı firmalarda ekonomik gelişmeler nedeniyle sıkıntıların görüldüğünü ifade eden Ayhan, "Türkiye'de üretim kapasitesi çok arttığı için bizim ihracatımızın da olması gerekiyor." dedi.

Bu sezonun hareketli başlamasını temenni ettiklerini belirten Ayhan, şunları söyledi:

"Yurt içi piyasasında 64 ilde irili ufaklı binlerce firmanın üretim yaptığını düşünürsek, yurt içi artık bizim için yeterli bir alan değil. Farklı ülkelere yeni pazar bulup satmamız gerekiyor. İnşallah bu sezon hareketli bir şekilde başlar. Seçimler de bitti. Türkiye'deki ekonominin tekrar rayına oturması, mobilya üreticileri için bir beklenti artık."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.